duminică, 5 septembrie 2010

Aproape totul despre cristale



Cand vorbesti despre o piatra pretioasa sau semi-pretioasa, te gandesti in primul rand la frumusetea si la valoarea sa materiala.

Iata totusi, ca a venit momentul ca aceste frumuseti pe care natura ni le daruieste sa fie apreciate si altfel. De fapt, valoarea le este cunoscuta de mii si mii de ani, numai ca informatia despre calitatile benefice ale cristalelor a fost accesibila numai unui numar limitat de oameni.

Cristalele sunt asemenea unor biblioteci, care de-a lungul formarii si existentei lor au acumulat un numar extraordinar de mare de informatii. Pe langa aceasta, calitatea lor de a absorbi energia negativa si de a transmite in schimb energie pozitiva este recunoscuta si apreciata.



Larimar (foto dragonfly113)

In ultimul timp isi fac aparitia cristale despre care pana in prezent nu se stia nimic sau se stia mult prea putin - cristale considerate ca fiind “ ale Noii Ere “. Acestea ajuta foarte mult la evolutia spirituala, imbunatatesc comunicarea telepatica, deschid chackrele superioare si vibreaza la o frecventa extrem de ridicata. Cateva exemple de astfel de pietre sunt: Celestitul, Fenacitul, Larimarul, Angelitul, Petalitul.

Citeste mai mult pe Astrocafe.
Foto: mysticlover

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu