marți, 7 septembrie 2010

Luna Noua in Fecioara – 8 septembrie 2010



Luna Noua se produce astazi, la ora 13:30, la 15 grade 41’ in Fecioara. Este un fenomen ‘singur” nefiind implicata nici o alta planeta in aspect. Are loc insa la 5 grade distanta de Mijlocul Cerului.

Conjunctia pe care Luna a facut-o cu Mercur retrograd zilele trecute, ne-a determinat sa ne intoarcem atentia catre felul in care ne comunicam durerile, in special cele sufletesti. Pe unii dintre noi ne-a determinat sa observam cat de mult am avut de suferit din cauza unei timiditati excesive. Pentru altiii a fost un moment optim sa observe cat au avut de pierdut din lipsa unei maleabilitati in cadrul familiilor sau a colectivelor in care isi desfasoara activitatea.

Si sanatatea este un aspect al vietii care ar putea sa dea de cap unora dintre noi. Cel mai afectat este sistemul digestiv.

Daca am fost cinstiti in propria noastra autoanaliza, ne-am asumat propriile greseli de gandire sau de abordare, ne-am trecut in revista propriile “incapatanari”, rigiditatile si tiparele de gandire, de Luna Noua ne putem propune schimbari.

De astazi incepand putem simti nevoia sa fim mult mai seriosi in activitatile pe care le desfasuram. Ne putem propune sa fim mai organizati si mai dedicati muncii noastre. Vom fi mai axati pe cariera si evolutia pe scara sociala. Partea buna este ca ne vor interesa in special actiunile care presupun eforturi proprii si recompensele conform muncii depuse.

Sanatatea este un alt aspect care ne-ar putea interesa mai mult ca in alte perioade. Suntem mai tentati sa tinem regim de detoxifiere a organismului, cure de slabire, sau ne vom face programari la cabinetele doctorilor specializati in probleme de digestie, internisti sau pur si simplu la medicii de familie pentru un set complet de analize.

Citeste mai departe pe blogul Andreei Talmazan.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu