luni, 6 septembrie 2010

Profetiile de la Celestine



1. Descoperim din nou ca traim intr-o lume extrem de misterioasa. A coincidentelor si sincronicitatilor ce ne sunt destinate.

2. Pe masura ce ne trezim in fata misterului, ne vom crea o noua viziune asupra lumii.

3. Descoperim ca tot ce este in jurul nostru, toata materia, este formata si se trage dintr-o energie divina pe care incepem sa o simtim si sa o intelegem.

4. Oamenii s-au simtit nesiguri si deconectati de la aceasta sursa sacra si au incercat sa obtina energie, dominandu-i pe ceilalti.

5. Singura solutie este sa cultivam reconectarea personala cu divinitatea, o transformare mistica care ne umple de energie si iubire, schimba perceptia noastra asupra frumusetii si ne ridica catre o constiinta de sine mai inalta.

6. Astfel, putem sa ne eliberam de tiparul controlului si sa descoperim un adevar specific, o misiune, pentru care suntem cu totii aici, aceea de a ajuta umanitatea sa evolueze catre acest nou nivel de perceptie a realitatii.

7. In urmarirea acestei misiuni, putem descoperi intuitia care ne va arata unde sa mergem si ce sa facem, iar daca interpretam corect, se vor produce sincronicitati care vor deschide usile misiunii noastre.

8. Cand suficienti oameni intra in acest curent evolutiv, daruind energie catre eul superior al fiecarei fiinte intalnite, vom cladi o noua cultura in care vom evolua catre nivele inalte de energie si perceptie.

9. Asa participam la lungul drum al evolutiei de la Big Bang la scopul ultim al vietii: sa ne energizam trupurile, generatie de generatie, pana cand putem patrunde intr-un paradis pe care-l putem vedea in sfarsit.

Recunosc ca nu am putut sa citesc cartile lui James Redfield legate de Profetiile de la Celestine. Mi s-a parut ca spune prea putin in prea multe cuvinte. Imi doream mai multa informatie si mai putina poveste. Asa ca am ajuns la concluzia ca si ecranizarile sunt bune cateodata, mai ales in acest caz, cand informatia a fost structurata si livrata mult mai bine. Mi-a placut si il recomand.

Profetiile de la Celestine au avut parte si de o ecranizare in anul 2006. Mai multe detalii despre film aici.

Alte carti semnate de James Redfield:



A Zecea Viziune
A Zecea Viziune - ghid experimental
Profeţiile de la Celestine
Profeţiile de la Celestine - ghid experimental
Secretul Shambhalei

Disponibile la Editura Mix.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu