vineri, 10 septembrie 2010

Cum sa afli raspunsuri prin meditatie



Astazi iti propunem un exercitiu interior pe care il poti face pentru a afla raspunsuri importante pentru tine. Sa presupunem ca vrei sa  descoperi la ce aventura te-ai angajat atunci cand te-ai nascut. Care sunt talentele, darurile si puterea pe  care vrei sa le manifesti in lume? Care este natura esentei tale adevarate? Ce esti tu mai presus de ceea ce ti-au spus altii ca esti? Cine esti tu, dincolo de ceea ce proiecteaza societatea asupra ta?

Daca ai o practica spirituala prin care poti primi informatii, mediteaza si concentreaza-te asupra acestor aspecte. Daca nu ai inca o modalitate de a primi informatii, iata cateva sugestii prin care poti accesa informatiile:

Inainte sa mergi la culcare, cere sa visezi ceva care sa-ti reveleze aceste informatii. A visa este un mod foarte bun de a intra in contact cu intuitia ta. Cand ceri un vis, trebuie sa fii insistent, pentru ca poate nu iti va fi trimis acest vis de prima data.

Apoi, fa o plimbare in natura. Alege un loc cu un peisaj familiar astfel incat sa nu iti petreci timpul privindul, ci incercand sa intri intr-o stare meditiva. Inainte de a ajunge in acel loc, stabileste-ti intentia de a-ti fi aratata adevarata ta esenta.

Observa ce informatii iti parvin prin intermediul cunoasterii intuitive. Observa daca receptionezi o imagine, daca primesti un sentiment care iti reveleaza aceste informatii, sau daca primesti revelatii prin cuvintele folosite.

Citeste mai departe pe Aimee.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu